bij het overlijden van een dierbare dag en nacht bereikbaar: 06 1288 3557

Nazorg-oud

Na het grote verlies komt langzaam het besef van de nieuwe werkelijkheid zonder uw dierbare. De rouw om het verlies draagt ieder mens anders. Iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om. Vrouwen gaan bijvoorbeeld heel anders om met rouw dan dat mannen dat doen. En ook kinderen zullen het verlies op hun geheel eigen wijze een plek in het leven geven.

Enige tijd na de uitvaart zullen we nog een afrondend gesprek hebben waarin we terug kijken naar de uitvaart en kunnen evalueren hoe u mijn begeleiding heeft ervaren. We kunnen ervaringen uitwisselen en enkele afspraken maken voor mogelijke regelzaken die er nog aan gaan komen. Er is een mogelijkheid om dankkaartjes te maken en misschien wilt u mogelijkheden bespreken over de asbestemming of een grafmonument.

Als er behoefte is aan hulp bij de rouw en het verlies zullen we samen kijken naar een deskundige op dat gebied die u daar verder in kan bijstaan.

Als u tussentijds of (lang) daarna nog vragen hebben of advies zoekt blijf ik graag voor u beschikbaar.

nabestaandenloket

nabestaandenloket

← Na de uitvaart komt er een grote klus voor de nabestaanden om alle administratieve taken van het opzeggen van abonnementen tot eventueel een verkoop van een huis en het...
Read More
Deel dit bericht:

Andere berichten