bij het overlijden van een dierbare dag en nacht bereikbaar: 06 1288 3557

memory box

Als iemand die je lief is overlijdt, voel je intens verdriet. Het verscheurde gevoel dat je je dierbare moet gaan missen. Een dierbare die niet langer fysiek bij jou is. Met de Memory Box kun je jouw dierbare alle mooie herinneringen meegeven naar de laatste rustplaats. Of je bewaart ze zelf, zo heb jij altijd een eigen plek voor alles wat je lief hebt van jouw naaste.

Herinneringen bewaren

Memories bring back memories. Herinneringen laten weer mooie herinneringen naar boven komen. Herinneringen die jij misschien al bent vergeten maar bij een ander nog diep geworteld zitten. Door de herinneringen – met elkaar en voor elkaar – te verzamelen blijven de momenten leven. Deze mooie herinneringen zijn een kostbaar geschenk tijdens het rouwproces. In de Memory Box kunnen al deze herinneringen mooi bewaard blijven.

De Memory Box wordt geleverd met een mooi gebaar dat je kunt planten, maak de bloeikaart vochtig en leg deze onder +/-2 cm aarde. Al snel zullen de zaadjes zich ontkiemen en opbloeien tot mooie vergeet-me-nietjes. Zo ontstaat er bloei in het leven.

Aan de bloeikaart zit een koordje, draag het om je pols, het staat symbool voor de kracht voor jezelf en liefde van jouw dierbare.

Ik geef je, KRACHT, TROOST & BLOEI

KRACHT – Armband

Rood armbandje gemaakt van zijde, afgewerkt met een zilveren kraal.
De kleur ‘rood’ symboliseert kracht en liefde.

TROOST – De Memory Box

Een dierbare is niet meer fysiek aanwezig. Kostbare herinneringen worden nagelaten. Bewaar deze in de Memory Box. Op elk gewenst moment kunnen de nabestaande de box pakken en herinneringen herbeleven.

BLOEI – Bloeikaart

Elke box is voorzien van 3 bloeikaarten. De bloeikaarten kunnen geplant worden op een mooie speciale gedenkplaats die zelf bepaald mag worden door de nabestaanden. Na enige tijd groeien op deze plek prachtige vergeet-me-nietjes.

Deel dit bericht:

Andere berichten