bij het overlijden van een dierbare dag en nacht bereikbaar: 06 1288 3557

Kosten en verzekering

De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van de persoonlijke wensen en de invulling van het afscheid.

Om onafhankelijk en in het belang van de familie te kunnen functioneren werk ik zonder provisie. Dit betekent dat ik geen marge of toeslag bereken op de producten en diensten die ik inkoop. Ik bereken de inkoopprijs direct aan u door. Uw uitvaartkosten worden zo eerlijker, inzichtelijker en duidelijker.

Voor het begeleiden van een uitvaart bereken ik een vast tarief waarin al mijn werkzaamheden zijn inbegrepen. Hiervoor ben ik gedurende de dagen vanaf het overlijden tot en met de uitvaart beschikbaar voor de nabestaanden. Naast alle praktische en wettelijke formaliteiten regel ik samen met de nabestaanden alle zaken die moeten gebeuren om een mooi en passend afscheid vorm te geven. Bij een sobere uitvaart kan in overleg van dit tarief afgeweken worden.

Om inzicht te krijgen in de kosten van de uitvaart kom ik graag bij u langs om samen uw wensen te inventariseren. U krijgt dan een geheel vrijblijvende offerte op maat waarbij al uw wensen zijn opgenomen. Het voordeel van zo’n voorgesprek is dat u en uw familie alvast kennis kunnen maken met mij. U bent daarna altijd vrij om toch nog een andere uitvaartbegeleider te kiezen als u het gevoel heeft dat mijn werkwijze niet aansluit bij uw wensen.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat u zelf de hele uitvaart wilt regelen maar toch iemand achter de hand wilt hebben om u van advies te voorzien en u te wijzen op de wettelijke en noodzakelijke handelingen. In dat geval bespreken we een uurtarief en bent u geheel vrij om datgene wat u wilt zelf te doen, en mij slechts voor advies te raadplegen.

Een budgetuitvaart is ook mogelijk, we gaan dan op zoek naar slimme oplossingen om toch een waardevol afscheid mogelijk te maken met de beschikbare middelen.

De kosten van een gemiddelde uitvaart bedragen ongeveer € 7.500.

Ook met weinig budget kunt u een bijzonder en dierbaar afscheid vormgeven.

Afhankelijk van het gekozen verzekeringspakket keert de verzekering uit aan u of aan de uitvaartonderneming.

Voor meer informatie over de kosten van een uitvaart kom ik graag met u in contact.