bij het overlijden van een dierbare dag en nacht bereikbaar: 06 1288 3557

Contact

Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bereiken.

Wilt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek om uw wensen rond de uitvaart te bespreken? Heeft u vragen rondom overlijden en afscheid?
Of wilt u informatie over de kosten van een uitvaart?
Dan kunt u bij voorkeur overdag of ‘s avonds contact opnemen.
Graag plan ik dan een bezoek op een moment dat dit voor u goed uitkomt.

Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding
is gevestigd in Amersfoort.

Mijn werkgebied is midden Nederland en concentreert zich rond Zeist, Driebergen, Amersfoort, Utrecht, Culemborg, Wageningen, Almere, Hilversum en Bussum.

Maar ook buiten deze regio wil ik u graag begeleiden bij het afscheid.

Ongeacht op welke manier en waar u verzekerd bent begeleid ik u graag rond uw uitvaart of het afscheid van uw dierbare. Bent u verzekerd bij Monuta, Yarden, Dela, Ardanta of een andere verzekeringsmaatschappij dan worden de uitvaartkosten afhankelijk van de hoogte van de verzekering (deels) vergoed door deze verzekeringsmaatschappij. Vooraf krijgt u van mij een duidelijk overzicht van de kosten en wat daarvan door de verzekering wordt gedekt.

Contactformulier

Wensenboekje

Een voorbereiding op het sterven kan rust geven in de laatste levensfase. Daarvoor bied ik een wensenboekje aan dat kan helpen om uw gedachten over dit onderwerp vorm te geven. Het kan helpen als gespreksdocument om het onderwerp met uw naasten bespreekbaar te maken en het biedt inspiratie voor de vele mogelijkheden die er zijn. 

Als u onderstaand formulier invult dan ontvangt u een gedrukt exemplaar per post.