bij het overlijden van een dierbare dag en nacht bereikbaar: 06 1288 3557

Locatie

Het is belangrijk dat op de dag van de uitvaart de locatie en de sfeer past bij u en de overledene: Dat er een stukje van het leven van de overledene zichtbaar wordt. Deze dag krijgt betekenis en waarde als “alles klopt”. Daarvoor kunnen we op zoek naar die ene unieke locatie, of dat ene bijzondere symbool om het leven van de overledene uit te beelden. Al deze details dragen bij aan dit moment van afscheid.

Vaak vindt een uitvaart plaats in een aula of een kerk, maar alles is mogelijk als u andere wensen heeft. In de tuin, of op de boot, in de eigen huiskamer of in een bijzondere locatie zoals een kasteel, cafe of museum.

Een ander onderdeel van de locatie is de catering. Ook daarvoor kunnen we op zoek naar datgene wat bij u en uw budget past.

Aan het einde van de dag neemt u afscheid van alle gasten, al het praktische werk is gedaan en u komt in een heel andere sfeer terecht. De herinnering zal blijven. De muziek klinkt nog na en misschien zijn er foto’s of een filmopname gemaakt om de herinnering van deze dag ook op die manier vast te kunnen houden.

Inspiratie voor verschillende locaties

Beauforthuis

In deze oude kerk die wordt gebruikt als theater- en concertzaal is een prachtige ruimte om het afscheid vorm te geven. In de kerkzaal kunnen

Verder lezen...
Deel dit bericht:

Andere berichten