bij het overlijden van een dierbare dag en nacht bereikbaar: 06 1288 3557

een bijzondere uitvaartlocatie

Elk afscheid is uniek en bij elke uitvaart zijn bijzondere kenmerken zichtbaar die de eigenheid van de overledene tonen. Voor mij is dat de uitdaging om het unieke van de persoon in het afscheid zichtbaar te maken. Ook de Coronatijd dwingt ons tot creativiteit en het ontdekken van situaties die we niet eerder hebben meegemaakt. Een bijzondere uitvaartlocatie is een van de mogelijkheden om de eigenheid van het afscheid vorm te geven.

Zo mocht ik in juni een afscheid begeleiden dat echt een beetje feestelijk mocht worden. “We moeten het leven vieren”. Degene van wie afscheid genomen werd was nog relatief jong en had een grote familie en een breed werkgerelateerd netwerk. Maar in de tijd met alle maatregelen en beperkingen was dat nu juist een uitdaging. Gelukkig vonden we een prachtige buitenlocatie die wilde meewerken met het idee van de familie. Er werden stoelen, video- en audio-installatie, catering en een tent ingezet en zo kon iedereen aanwezig zijn wie de familie wilde uitnodigen.

De familie kan dankbaar terugkijken op een mooi afscheid en ik kreeg een prachtige aanbeveling voor mijn werk:

“Immanuel is een heel prettige man die goed afstemt in het contact. Hij heeft er voor gezorgd dat we in corona tijd een heel mooi en waardig afscheid (in de buitenlucht) konden houden voor mijn moeder. Praktisch was alles heel erg goed geregeld, maar er was ook aandacht voor ons en ons verdriet. We hopen hem natuurlijk niet op korte termijn weer nodig te hebben, maar raden hem zeker aan iedereen aan.”

uitvaartlocatie buiten
Deel dit bericht:

Andere berichten