bij het overlijden van een dierbare dag en nacht bereikbaar: 06 1288 3557

bloemen om te bewaren

Bloemenkransen van Blomsterkrans.

Bij Blomsterkrans vind je bloemenkransen die net even anders zijn dan traditionele kransen; ze zijn speels, natuurlijk en bijzonder stijlvol. Blomsterkrans is Noors voor bloemenkrans. Bloemenkransen worden in veel Scandinavische landen gebruikt bij het Midzomerfeest. Maar er zijn nog veel meer tradities waarin kransen een belangrijke rol spelen. Met Blomsterkrans kunnen we de seizoenen in een krans laten terugkomen, maar ook de herinneringen van een dierbare waar we afscheid van moeten nemen.

Chantana Reemst en Bineke Posthumus van Blomsterkrans werken met veel plezier aan de opzet van duurzame en stijlvolle concepten waarin verhaal en ambacht centraal staan. Met de Blomsterkrans laten ze zien dat vernieuwing en traditie hand in hand kunnen gaan.

Ambacht
Blomsterkrans werkt samen met verschillende enthousiaste mensen om onze bloemenkransen te vervaardigen. De makers van de kransen zijn gepassioneerd door hun ambacht. Zo is de basis van de krans met de hand gevlochten. De wilgenkransen worden prachtig opgemaakt door een bloem styliste. De kransen voor bij een afscheid worden altijd op maat gemaakt, naar de wens van de familie. Daarnaast hebben ze ook kransen voor andere gelegenheden en passend bij de seizoenen die op de website worden verkocht.

Rouwbloemstuk en herinnering
De Blomsterkrans is een mooi en duurzaam alternatief voor de gebruikelijke rouwbloemen. De rouwboeketten waar we vaak maar enkele dagen, of soms maar één dag van kunnen genieten worden vaak achtergelaten bij het crematorium of het bij het graf. Deze Blomsterkrans kan meegenomen worden naar huis en kan met de gedroogde bloemen een blijvende dierbare herinnering worden aan de persoon van wie men afscheid heeft moeten nemen.

Anders groen
Voor een Blomsterkrans wordt gebruikt gemaakt van bloemen die mooi indrogen en droogbloemen. Blomsterkrans is net als een levendige herinnering zoals een foto of een schilderij; het pakt je aandacht en geeft een onmiskenbare sfeer. Na de uitvaart kan deze herinnering een mooi plekje krijgen in huis. Zo biedt de Blomsterkrans een bijzonder verhaal en tegelijkertijd een stijlvol en natuurlijke herinneringssieraad.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rond de uitvaart met een Blomsterkrans dan informeer ik u daar graag over. U kunt contact met mij opnemen voor een oriënterend gesprek, of neem een kijkje op de website van Blomsterkrans voor meer inspiratie en ideeën.

Deel dit bericht:

Andere berichten