• Bij overlijden van een dierbare dag en nacht bereikbaar: 06 1288 3557

Privacyverklaring

Persoonsgegevens worden te allen tijde slechts opgeslagen, indien u een product en/of dienst afneemt van Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding of indien u hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. Persoonsgegevens worden opgeslagen door:

Ondernemer: 
Onderneming: 
Bezoekadres: 


E-mail: 
Telefoonnummer:
KvK-nummer: 

 Immanuel Baan
 Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding
Kruiskamp 100
3814 PE Amersfoort
Nederland
info@immanuelbaan.nl
06 1288 3557
60533064

Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding is verantwoordelijk voor de naleving van de “Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)”, het voeren van de administratie van klanten en de administratie voor analyse- en marketingdoeleinden. Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding is verantwoordelijke in de zin van de AVG. Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding is verantwoordelijke voor alle gegevensverwerking namens Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding, waaronder https://www.immanuelbaan.nl/.

Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de administratie van klanten, de uitvoering van de overeenkomst, het incasseren van betalingen, de website, persoonlijke marketing en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

De door Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding opgeslagen persoonsgegevens dienen voornamelijk ter uitvoering van de overeenkomst met betrekking tot de levering van een product en/of dienst door Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding. Zonder deze gegevensverstrekking is het niet mogelijk voor Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding om de overeenkomst uit te voeren.

Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met uw persoonsgegevens en doet er alles aan om uw gegevens veilig op te slaan. Eventuele datalekken worden te allen tijde gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en bij de betrokkenen van wie de persoonsgegevens mogelijk in gevaar zijn gekomen. Bij een datalek neemt Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding altijd de passende maatregelen om de betrouwbaarheid van de website te waarborgen.

Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens op onjuiste wijze worden gebruikt, verkregen zijn of ten onrechte worden opgeslagen, en het is voor u ondanks herhaaldelijk verzoek niet mogelijk uw gegevens te verwijderen, kunt u te allen tijde een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Door Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding worden de volgende persoonsgegevens van u opgeslagen:

Persoonlijke gegevens van overledene:
– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Sterfdatum
– Adresgegevens
(NB: Persoonsgegevens van een overledenen vallen niet onder de wetgeving).

Persoonlijke gegevens van nabestaanden:
– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Polissen
– Aangifte overlijden
– Kopie Akte van Overlijden
– Facturen leverancier
– Getekende documenten (aanvraag voor diensten betreft de uitvaart)
– Levensverhalen, persoonlijke verhalen
– voor de uitvoering van de overeenkomst ten behoeve van de geleverde dienst: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres;
– voor het betalen en afhandelen van de facturen: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres;
– voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres;
– voor het versturen van de nieuwsbrieven: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres;
– voor het behandelen van vragen en klachten: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres;

Persoonsgegevens worden nooit langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk en zijn voor u te allen tijde in te zien, te wijzigen en te verwijderen. Indien gebruik wordt gemaakt van foto’s of andere afbeeldingen waarop natuurlijke personen zijn afgebeeld, vraagt Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding altijd eerst toestemming aan degene van wie de foto of afbeelding wordt geplaatst. Inzien, wijzigen en verwijderen (het recht om vergeten te worden daaronder begrepen) en het intrekken van de gegeven toestemming is mogelijk door middel van de nieuwsbrief of middels een ondubbelzinnige verklaring gericht aan info@immanuelbaan.nl.

Uw persoonsgegevens worden in ieder geval verwijderd:

– in het geval van de uitvoering van de overeenkomst: 5 jaren na beëindiging van de overeenkomst ten behoeve van mogelijk toekomstige overeenkomsten, tenzij u expliciet toestemming heeft gegeven de persoonsgegevens langer op te slaan of indien de gegevens langer bewaard moeten worden op grond van een wettelijke regeling of bepaling;
– in het geval van het betalen en afhandelen van de facturen: 7 jaren na het betalen van de betreffende factuur, ten behoeve van het voldoen aan de wettelijke verplichting van de Belastingdienst;
– in het geval van het behandelen van vragen en klachten: na het tot tevredenheid oplossen van de klacht;
– in het geval van de aanvraag van een vrijblijvende offerte: 60 dagen na het versturen van de vrijblijvende offerte;
– in het geval van de nieuwsbrief: na wederopzegging;

Voor het juist laten verlopen van de overeenkomst kan Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding gebruik maken van een aantal externe partijen die mogelijk ook inzicht krijgen in uw gegevens. In ieder geval zullen zij de gegevens opslaan voor zolang als dit nodig is voor de uitvoering van hun werk. In geen geval zullen de persoonsgegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan de werkzaamheden voor Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding, tenzij hiervoor expliciet om toestemming is gevraagd aan de betrokkene. Op alle externe overdrachten van persoonsgegevens zijn Verwerkersovereenkomsten van toepassing.

We delen alleen jouw persoonsgegevens als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst (denk aan verzekeraar, gemeentehuis, begraafplaats, crematoria, et cetera) en noodzakelijk is voor een goede bedrijfsvoering

Voor het verwerken van betalingen wordt gebruik gemaakt van een boekhouder. Persoonsgegevens, noodzakelijk voor het verwerken van de betalingen worden verstrekt aan de boekhouder.

Voor het versturen van de nieuwsbrief wordt gebruik gemaakt van een e-mail service provider. Persoonsgegevens, noodzakelijk voor het versturen van de nieuwsbrief worden verstrekte aan de e-mail service provider.

Indien u meer informatie wilt over met welke externe partijen uw persoonsgegevens worden verwerkt, kunt u altijd een e-mail sturen naar info@immanuelbaan.nl.

Het staat Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding vrij een zwarte lijst aan te maken met betrekking tot persoonsgegevens van personen die het vertrouwen van Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding ernstig hebben beschaamd. De zwarte lijst wordt onbeperkt bewaard en is slechts inzichtelijk voor een zeer beperkte groep werknemers van Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding. De zwarte lijst wordt bewaard, tevens voor toekomstige aanbiedingen van Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding. In ieder geval worden opgenomen op de zwarte lijst personen die ondanks herhaaldelijk verzoek niet voldoen aan enige betaalverplichting van Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding.