• Bij overlijden van een dierbare dag en nacht bereikbaar: 06 1288 3557

Voorbespreking

Als u wilt nadenken over uw eigen uitvaart omdat het sterven nadert...

Voorbespreking

Voorbespreking 1024 399 Immanuel Baan Uitvaartbegeleiding

Als u wilt nadenken over uw eigen uitvaart omdat het sterven nadert, of als een naaste ernstig ziek is en u samen op zoek bent naar informatie rond het sterven, kom ik graag kennis maken met u. Een voorbespreking is een goede mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Daarnaast biedt het u duidelijkheid over de mogelijkheden en de kosten rond het afscheid. Vanzelfsprekend is deze kennismaking geheel vrijblijvend. U bent nergens toe verplicht en kunt ook rustig een gesprek met een andere uitvaartbegeleider voeren. U kiest uiteindelijk de persoon of organisatie die het beste bij u past!

Daarom is een voorbespreking zo fijn voor u en uw naasten. U staat niet onder tijdsdruk om snel een keuze te maken zoals dat bij een overlijden wel vaak is.

Na afloop van de voorbespreking ontvangt u van mij een vrijblijvende kostenbegroting zodat u weet waar u aan toe bent als het moment van afscheid nemen zich aandient.

Lees verder over “Bij het overlijden”...

Wensenboekje

Een voorbereiding op het sterven kan rust geven in de laatste levensfase. Daarvoor bied ik een wensenboekje aan dat kan helpen om uw gedachten over dit onderwerp vorm te geven. Het kan helpen als gespreksdocument om het onderwerp met uw naasten bespreekbaar te maken en het biedt inspiratie voor de vele mogelijkheden die er zijn. 

Op dit moment is het boekje in ontwikkeling, maar u kunt het alvast aanvragen door uw contactgegevens in te vullen. U ontvangt dan, zodra deze gereed is, een gedrukt exemplaar via de post.